Molimo sačekajte...

ERGO WBS d.o.o.
ERGO Pharma Service
Od uvoza, registracije, marketinga i stručne promocije, do prodaje i distribucije ka krajnjem kupcu na farmaceutskom tržištu zemalja Zapadnog Balkana. Mi smo specijalista u uslugama farma-servisa.
ERGO Pre-Wholesale
Ukoliko tražite pouzdanog i kompetentnog partnera za sprovođenje Vaše kliničke studije, uslugu carinjenja robe ili carinskog skladištenja, kao i uvoz leka koji nema dozvolu za stavljanje u promet u zemljama Zapadnog Balkana - na pravom ste mestu.
ERGO Wholesale
Nemate dovoljno skladišnog kapaciteta? Imate robu, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahteve? Tražite partnera za distibuciju Vaših proizvoda?  Kao partner koji brzo i kvalitetno odgovara na sve zahteve klijenata, u svakom trenutku smo spremni da Vam ponudimo naše logističke usluge.
Kako postati partner?
Imate proizvod i potreban Vam je zastupnik za zemlje Zapadnog Balkana? Imate proizvod, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahteve? Kod nas dobijate kompletnu uslugu farma-servisa na jednom mestu! Pošaljite zahtev i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Više informacija
Postanite deo ERGO WBS tima
Ako ste ambiciozni, želite da se profesionalno razvijate, napredujete i gradite karijeru u zdravom radnom okruženju, pozivamo Vas da nam pošaljete Vašu poslovnu biografiju.
Više informacija
Aktuelno
18.05.2022.
Treća konferencija zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, koju organizuje Asocijacija privatn...
Detaljnije
18.05.2022.
Treća konferencija zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, koju organizuje Asocijacija privatn...
Detaljnije
Događaji