Molimo sačekajte...

Uručen Orden viteza privatnog zdravstvenog sektora mr ph spec Miomiru Nikoliću - ERGO WBS d.o.o.
Medija centar
Uručen Orden viteza privatnog zdravstvenog sektora mr ph spec Miomiru Nikoliću
18.05.2022.
Nazad
Treća konferencija zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, koju organizuje Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, održana je u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, 6. i 7. maja 2022. godine i to je bila prilika da se nakon dvogodišnje pauze, usled pandemije izazvane virusom korona, dodele nagrade Eskulap i Orden viteza privatnog zdravstvenog sektora, najzaslužnijima.

Na Svečanoj sednici, koja je održana prvog dana Konferencije, Dr Dragana Milutinović, Predsednica Naučnog odbora Kongresa, predstavila je ko su sve ovogodišnji dobitinici nagrade – Orden viteza privatnog zdravstvenog sektora, istakavši da se Orden dodeljuje pojedincima koji su rezultatima, radom, angažovanjem, stručnošću, istrajnošću i doslednošću, kao i ličnim i profesionalnim integritetom, doprineli unapređenju zdravstvenog sistema i razvoju privatnog zdravstvenog sektora u Srbiji. Nagrade je uručila dr Slavica Milutinović.

Među laureatima bio je i mr ph spec. Miomir Nikolić, osnivač kompanije Farmalogist, koji je Orden viteza privatnog zdravstevnog sektora dobio za izuzetno lično zalaganje u privatnom zdravstvenom sektoru.

Mr ph spec Miomir Nikolić se nakon primanja nagrade svima zahvalio i istakao kako je uvek verovao u viziju Asocijacije i privatnu medicinsku praksu.

’’Ovo priznanje mi puno znači, posebno u ovom trenutku, kada sumiram rezultate svog rada, posle 10 godina rada u državnom zdravstvu i 30 godina rada i vođenja Farmalogista.’’