Molimo sačekajte...

ERGO WBS d.o.o.
Karijera
Postanite deo ERGOwbs tima u Beogradu, Prištini, Podgorici, Bjeljini, Skoplju ili Tirani.
ERGO tim
Upravljanje ljudskim potencijalima temelji se na jasnim i jednostavnim načelima dobre poslovne saradnje, timskom radu i međusobnom poverenju. Vodimo se time da uspešnu kompaniju čine uspešni ljudi na svim nivoima i pozicijama, stoga na isti način brinemo o zaposlenima kao što brinemo o kvalitetu naših proizvoda i usluga. Jedan deo aktivnosti usmeren je na razvoj zaposlenih, njihovu edukaciju i usavršavanje, u cilju održavanja visokih standarda kvaliteta proizvoda i usluga u našoj ponudi i primenu najsavremenije tehnologije.

Zaposleni ERGO WBS grupe su motivisani i orijentisani ka postizanju ciljeva i predstavljaju nezamenljiv faktor uspeha kompanije. Ulaganje na polju ličnog usavršavanja zaposlenih doprinosi negovanju lojalnosti i njihovoj motivisanosti. Rad u našoj kompaniji zahteva predanost, pouzdanost, tačnost i stručnost, ali predstavlja i šansu za one koji još nemaju radnog iskustva, pružajući tako mogućnost za zajednički razvoj i napedak.

Ako ste ambiciozni, želite da se profesionalno razvijate, napredujete i gradite karijeru u zdravom radnom okruženju, pozivamo Vas da pošaljete Vašu poslovnu biografiju na neki od naših konkursa. Budući da smo kompanija sa jasnim planom razvoja koji uključuje i nova zapošljavanja, raduje nas angažman energičnih, inicijativnih i vrednih kadrova. Bilo da tek počinjete ili nastavljate svoj profesionalni razvoj, imamo modele koji će doprineti Vašoj brzoj adaptaciji našem sistemu rada.
Liderstvo
Naše principe vođenja stvorio je tim menadžmenta kao zajedničku filozofiju koja definiše principe koji prate odluke naših lidera i upravljanje timovima.

We act now. Vidimo prilike i uvek razmišljamo „kako“ i “na koji način”. Znamo da je dobra odluka danas bolja nego savršena odluka sutra. Odluke donosimo brzo, tačno i profesionalno.

Organizovani smo i strukturirani, pouzdani i kompetentni, fokusirani na krajnji rezultat.

Mi znamo svoje kupce, predviđamo ne samo njihove potrebe danas, već i šta će im biti potrebno sutra.

Analiziramo, učimo, podržavamo nove ideje i svakog dana radimo na sebi. Promena na bolje je za nas proces koji ne staje.
Aktuelni oglasi
Trenutno nema otvorenih konkursa.
Forma za slanje CV-a
Raduje nas što želite da postanete deo ERGO WBS tima.

Prijavu za posao možete poslati preko formulara za prijavu na neki od otvorenih konkursa.

Dodatnu dokumentaciju ili ponudu za zaposlenje možete poslati i na imejl adresu hr@ergowbs.com.