Molimo sačekajte...

Treća konferencija zdravstvenih radnika u privatnom sektoru - ERGO WBS d.o.o.
Medija centar
Treća konferencija zdravstvenih radnika u privatnom sektoru
18.05.2022.
Nazad
Treća konferencija zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, koju organizuje Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, održana je u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, 6. i 7. maja 2022. godine.

Trećoj konferenciji prisustvovalo je više od 1400 učesnika, zdravstvenih radnika i to lekara, farmaceuta, stomatologa, biohemičara, medicinskih i zdravstvenih tehničara.

Nakon dvogodišnje pauze u organizovanju događaja, uslovljene epidemijom korona virusa, učesnici konferencije su prvog dana saznali koje su posledice pandemije korona virusa na duševno zdravlje, dok je drugi dan bio posvećen kardiovaskularnim bolestima.

Petnaest predavača je prezentovalo aktuelne i značajne teme, među kojima su Prof. dr Nađa Marić Bojović, Prof. dr Goran Knežević , Prof. dr Slavica Đukić Dejanović, Prof. dr Milan Latas, Prof. dr Petar Otašević i dr.

Kompanija Farmalogist i njen zastupnički program Remedica, je, i ove godine, podržala organizaciju Konferencije, u ulozi srebrnog sponzora, a kao aktivni član Asocijacije idejama, novim projektima i angažovanjem tima zaposlenih doprinosi realizaciji ciljeva Asocijacije i jačanju brenda privatnog zdravstva u Srbiji.